vineri, 26 februarie 2010

WHO'S BAD



Miercuri, 17. Mar 2010, 19:00
Sala Palatului, Bucuresti, Romania

http://www.eventim.ro/portal/ro/muzica/rock_pop/whos_bad/62097/

In data de 17 martie 2010, la Sala Palatului legenda “Michael” merge mai departe! Trupa tribut no1 in lume - WHO’S BAD a inclus in turul sau mondial si Bucurestiul! Aceasta trupa s-a nascut din dorinta de a reconstrui intregul brand Michael! WHO’S BAD este singura recunoscuta de insusi regele pop! Acestia vor sosi la Bucuresti pentru un show ce isi propune a fi de neuitat pentru fanii lui Michael!

Si pentru admiratorii lui Connect-R se pare ca va fi o seara frumoasa, deoarece el este cel care deschide acest concert! Acesta a promis ca va pregati impreuna cu dansatorii lui cateva surprize celor ce vor fi prezenti la eveniment! Unul dintre dansatorii lui este coregraf iar ceilalti sunt campioni europeni la diferite concursuri de dans! Connect-R a acceptat bucuros invitatia, dezvaluind faptul ca megastarul i-a influentat cariera inca de la inceput si ca prima data cand a urcat pe o scena a fost in clasa a V-a, cand a dansat in fata tuturor colegilor de la scoala pe piesa Billie Jean!

Who’s BadCine sunt ei? Un grup format din 7 persoane, ce a fost fondat acum 6 ani de catre Vamsi Tadepalli pentru a recrea muzica, coregrafia, pe scurt - legenda Michael Jackson, din zilele cand facea parte din Jackson 5 pana cand facea furori cu Thriller! In aceasta trupa exista 2 sosii ale lui Michael, si amandoi canta la fel ca el! Baietii sustin anual cate 150 de concerte in toata lumea, de la Singapore la Birmingham si New York, majoritatea fiind sold-out cu mult timp inainte. Cand acestia sunt pe scena se vad foarte clar asemanarile dintre ei si Michael si toata lumea conchide: “Sunt uimitori!”

Numele formatiei vine de la titlul piesei lui Michael, BAD!
Michael spunea in Moonwalk, autobiografia lui din 1988 ca Bad este o piesa despre strada. Este vorba despre un copil din cartier care este nevoit sa plece la o scoala privata. Intr-o zi se intoarce la copiii din vechiul cartier dar acestia se poarta urat cu el. Michael canta: “I’m bad, You’re bad, Who’s bad, Who’s The Best?”

Pentru a-si imbunatati performantele, baietii au luat lectii chiar de la coregraful lui Michael - Travis Payne si de la unul dintre dansatorii regelui - Frank Gatson, care in prezent este coregraful lui Beyonce!

Show-ul lor de 90 de minute include toate melodiile cunoscute ale lui Michael Jackson: ABC, Another Part of Me, Bad, Beat It, Ben, Billie Jean, Black or White, Blame it on the Boogie, Butterflies, Can You Feel It, Dancing Machine, Dirty Diana, Don’t Stop Til You Get Enough, Earth Song, The Girl is Mine, Human Nature, Heartbreak Hotel, I Can’t Help It, I’ll Be There, I Want You Back, Jam, The Lady in My Life, The Love you Save, Man in the Mirror, Never Can Say Goodbye, Off the Wall, PYT, Remember the Time, Rock With You, Shake Your Body Down, She’s Out of My Life, Smooth Criminal, Thriller, Wanna Be Startin’ Something, The Way You Make Me Feel, Working Day and Night, You Are Not Alone, You Rock My World.

Categorii Pret
Categoria I - 260,00 RON
Categoria II - 220,00 RON
Categoria III - 180,00 RON
Categoria IV - 130,00 RON
Categoria V - 80,00 RON