miercuri, 3 februarie 2010

Lucas y Sara (Los hombres de Paco)



Oamenii lui Paco este un serial politist, comedie amestecata cu o poveste de dragoste superba transmisa publicului prin perechea Lucas Fernandez (Hugo Silva) - Sara Miranda (Michelle Jenner).



O poveste de dragoste la fel de frumoasa si care te tine cu sufletul la gura ca si povestea lui Juan del Diablo - Monica de Altamira :) Sunt 7 serii care ne aduc in prim-plan si ne captiveaza cu povestea personajelor acestui serial: Paco Miranda, casatorit cu Lola Castro, au impreuna o fata de 16 ani, Sara. Lola este fiica lui don Lorenzo, comisar al sectiei de politie din San Antonio. Aici lucreaza si Paco, ca inspector, alaturi de cei mai buni prieteni ai sai: Mariano si Lucas, ambii divortati. Lucas a fost anterior casatorit cu Silvia, sora Lolei si fiica mai mica a lui don Lorenzo. Mariano intalneste o noua iubire frumoasa alaturi de Bernarda, prietena si vecina Lolei. Paco si familia lui (Lola si Sara), locuiesc in aceeasi cladire cu Lucas si Mariano si cu Bernarda si fiul acesteia, Coque, de aceeasi varsta cu Sara.

La sectia de politie din San Antonio mai facem cunostinta si ne distram cu nebuniile facute de Jose Luis Povedilla, Curtis, Kike si Rita, mai urmarim povestea de dragoste a lui Gonzalo Montoya si Ruth, cea care, dupa o idila avuta cu don Lorenzo, il cucereste pe Gonzalo numai pentru a afla datele de acces la dosarele top-secret, Ruth fiind membra a unei bande mafiote.

Pe parcurs, in lupta pentru dragostea Sarei va apare si Aitor, un tanar politist apropiat de varsta Sarei si care se va lupta cu Lucas pentru a cuceri dragostea Sarei.

Un serial frumos, care impleteste umorul cu povestea de dragoste a perechei principale si care te ajuta sa evadezi cu imaginatia din lumea cotidiana ;)