vineri, 27 august 2010

Ziua MICHAEL JACKSON: 29-Aug-2010

MTV si ProFM Michael Jackson te cheama sa dansezi The Drill alaturi de fanii Regelui Muzicii Pop, pe 29 August, in ziua in care Michael ar fi implinit 52 de ani!



MTV si ProFM Michael Jackson te cheama sa dansezi The Drill alaturi de fanii Regelui Muzicii Pop, pe 29 August, in ziua in care Michael ar fi implinit 52 de ani!

Celor 50 de membri ai Fan Clubului Michael Jackson din Bucuresti li s-au mai adaugat fani ai Regelui din Brasov, Caracal si Ploiesti, astfel ca grupul de fani care va dansa The Drill a ajuns la 75 de persoane.

Mai mult decat atat, astfel de evenimente se vor organiza in Franta, Statele Unite, Germania sau Japonia, in timp ce pe retelele de socializare a prins contur a miscare internationala care are drept scop pastrarea in istorie a datei de 29 august ca Ziua Michael Jackson.

Fanii din Romania se vor aduna si vor dansa pe cele mai cunoscute piese ale lui Michael, Smooth Criminal, Dangerous si Billie Jean, si vor incheia momentul cu The Drill, un dans inedit numit asa chiar de catre Rege.

Tributul, care va avea o durata de aproximativ 10 minute, se va incheia cu un dans pe piesa They Don't Care About Us al celor 50 de membri.

Evenimentul se va repeta in 5 locatii, dupa cum urmeaza:

Afi Palace Cotroceni – ora 14:00
Centrul vechi – str. Eugen Carada – ora 16:00
Parcul Tineretului, intrarea dinspre Sincai – ora 17:00
Statia de metrou Piata Unirii 1 – ora 18:00
Aleea Michael Jackson, Parcul herastrau – ora 19:30


Vino si tu alaturi de MTV, ProFM Michael Jackson si fanii Regelui sa dansezi The Drill! In cazul in care nu vei putea ajunge, vei putea urmari LIVE pe mtv.ro si profm.ro dansul fanilor de la AFI Palace, de la ora 14:00.

sursa: http://www.mtv.ro/stiri/muzica/mtv-si-profm-michael-jackson-te-cheama-sa-dansezi-the-drill-alaturi-de-fanii-regelui